Challiya Lyrics in Hindi The Hindi-Haryanvi song (छल्लिया) is sung by Gulzaar Chhaniwala and produced the music of this song. Gulzar Chhaniwala have written the Challiya song lyrics.
छल्लिया Challiya Lyrics in Hindi - Gulzaar Chhaniwala
Song Name: Challiya
Singer(s):Gulzaar Chhaniwala
Lyrics Writer(s):Gulzar Chhaniwala
Music Director(s):Gulzaar Chhaniwala

Challiya Lyrics | Gulzaar

थाम स्पीकिंग इंग्लिश जानो सो
मेरे A ते आगे B कोन्या
गर्मी में तावड़ा खावेगा
तिब्बेयां मैं लागणा जी कोन्या  

थाम स्पीकिंग इंग्लिश जानो सो
मेरे A ते आगे B कोन्या
गर्मी में तावड़ा खावेगा
तिब्बेयां मैं लागणा जी कोन्या  

वा कुछ ऐसे चाली ओये होये
वा कुछ ऐसे चाली
वा कुछ ऐसे चाली
पहन के सैंडल गुची के
जानो टंगाया में तो हो रह्यो पोलियो
माहरे हिवड़े में

माहरे हिवड़े में स्पेस कोन्या मैडम जी
कोई जा के छल्लिया और टो लियो
माहरे हिवड़े में
माहरे हिवड़े में स्पेस कोन्या मैडम जी
कोई जा के छल्लिया और टो लियो

चुन्नी घाघरा मंगवा दो जैसलमेर ते
जिसने पहन के आवेगी थारी रानी हो
चूड़ा लाख का लिश्का के दोनों हाथां में
फोटो साथ में थारे फेरा पे खींचानी हो

मन्ना माफ़ करो मेरी माँ जी
आप हो उड़ती हुयी बला जी
मैं गंगाधर जैसा छोरा
और कट्टपा थारो पिता जी

थारो इश्क़ फोबिया एक मिनट में उड़ जागो
ठन्डे पानी सु मुंह ने धो लियो
माहरे हिवड़े में

माहरे हिवड़े में स्पेस कोन्या मैडम जी
कोई जा के छल्लिया और टो लियो
माहरे हिवड़े में
माहरे हिवड़े में स्पेस कोन्या मैडम जी
कोई जा के छल्लिया और टो लियो

काले बात सुन

जब मैं छोटा बच्चा था
जी शौंकी था मोमोस का
Shanty आली रेहङी उसका आना जाना रोज़ था
रेहङी हट गयी मैं भी रह गया
और कोई उन्हें लव यू कह गया
आज मैंने वा देखि गोदी बालक ले री थी

तेरा तो जी सा कट गया होगा जवान
दिल राज़ी हो गया देख के र
भरतार भी भूंडा ले रही थी
दिल राज़ी हो गया देख के र
भरतार भी भूंडा ले रही थी

मैं थारे टाइप को छोरो ना
मेरी मानो शयानो जी
मैं थारे टाइप को छोरो ना
मेरी मानो शयानो जी

इब टाइम हो लिए जावन देयो
मैंने पव्वा लयानो जी
इब टाइम हो लिए जावन देयो
मैंने पव्वा लयानो जी

र मन्या दो घुट पीला दे साथिया
तित्तर से सबके उड़ा देयँगे
छानिवाला आला सै यार मेरा
भाई फ़िल्टर शॉट करा देयँगे हो

अरे भाई यह स्क्रीन टच
अपने काम ना आवे
आपा तो Nokia चला लेंगे खटके वाला
और इस इंग्लिश Medium ता व्याह करा के
मेरे पे वा बनती
कह्यो पानी लाइए
कहा जी फ्रिज वाला या मटके वाला

माहरे हिवड़े में स्पेस कोन्या मैडम जी
कोई जा के छल्लिया और टो लियो
माहरे हिवड़े में
माहरे हिवड़े में स्पेस कोन्या मैडम जी
कोई जा के छल्लिया और टो लियो
Tham Speaking English Jano So
Mere A Te Aage B Konya
Garmi Mein Tawada Khavega
Tibbeyan Mein Laagna Jee Konya

Tham Speaking English Jano So
Mere A Te Aage B Konya
Garmi Mein Tawada Khavega
Tibbeyan Mein Laagna Jee Konya

Wa Kuchh Aise Chali Oye Hoye
Wa Kuchh Aise Chali
Wa Kuchh Aise Chali
Pehn Ke Sandal Gucci Ke
Jano Tangeya Mein To Ho Rahyo Polio
Mahre Hiwde Mein

Mahre Hiwde Mein Space Konya Madam Ji
Koyi Ja Ke Challiya Aur To Liyo
Mahre Hiwde Mein
Ae Mahre Hiwde Mein Space Konya Madam Ji
Koyi Ja Ke Challiya Aur To Liyo

Chunni Ghaghra Mangwa Do Jaisalmer Te
Jisne Pehan Ke Aavegi Thari Rani Ho
Chooda Lakh Ka Lishka Ke Dono Hathan Mein
Photo Sath Mein Thare Phera Pe Khichani Ho

Manne Maaf Karo Meri Maa Ji
Aap Ho Udti Huyi Bala Ji
Main Gangadhar Jaisa Chhora
Aur Kattapa Tharo Pita Ji

Tharo Ishq Phobia Ek Minute Mein Udd Jago
Thande Paani Su Munh Ne Dho Liyo
Mahre Hiwde Mein

Mahre Hiwde Mein Space Konya Madam Ji
Koyi Ja Ke Challiya Aur To Liyo
Mahre Hiwde Mein
Ae Mahre Hiwde Mein Space Konya Madam Ji
Koyi Ja Ke Challiya Aur To Liyo

Kaale Baat Sun

Jab Main Chhota Bachcha Tha
Ji Shaunki Tha Momos Ka
Shanty Aali Rehdi Uska Aana Jaana Roz Tha
Rehdi Hat Gayi Main Bhi Reh Gaya
Aur Koye Unhein Love You Keh Gaya
Aaj Manne Wa Dekhi Godi Baalak Le Ri Thi

Tera To Jee Sa Katt Gaya Hoga Jawan
Dil Raazi Ho Gaya Dekh Ke Re
Bhartar Bhi Bhunda Le Rahi Thi
Dil Raazi Ho Gaya Dekh Ke Re
Bhartar Bhi Bhunda Le Rahi Thi

Main Thare Type Ko Chhoro Na
Meri Maano Shyano Ji
Main Thare Type Ko Chhoro Na
Meri Maano Shyano Ji

Ib Time Ho Liyo Jaawan Deyo
Manne Pauvo Leyano Ji
Time Ho Liyo Jaawan Deyo
Manne Pauvo Leyano Ji

Ke Manne Do Ghut Pila De Sathiya
Tittar Se Sabke Uda Deyange
Chhaniwala Aala Sai Yaar Mera
Bhai Filter Shot Kara Deyange Ho

Arre Bhai Yeh Screen Touch
Apne Kaam Na Aave
Appan To Nokia Chala Lenge Khatke Wala
Aur Is English Medium Da Viah Kara Ke
Mere Pe Wa Banti
Kahyo Paani Laiye
Kaha Ji Fridge Wala Ya Matke Wala

Mahre Hiwde Mein Space Konya Madam Ji
Koyi Ja Ke Challiya Aur To Liyo
Mahre Hiwde Mein
Ae Mahre Hiwde Mein Space Konya Madam Ji
Koyi Ja Ke Challiya Aur To Liyo

Challiya Music Video